Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtar Uzel’den Kitap Kampanyası

Edirne’nin yeni mahallesi Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nurcan Uzel’den örnek davranış. Uzel, okunmuş kitapları muhtarlığında toplayıp, okumak isteyenlere takas usulü veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 16:36
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Muhtar Uzel’den Kitap Kampanyası

Edirne’nin yeni mahallerinden olan Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nurcan Uzel, kitap kampanyası başlattı.

Sosyal medyadan bir paylaşım yaparak kampanyasını duyuran Muhtar Uzel, okunmuş kitapları ve öğrencilerin çözülmemiş test kitaplarını muhtarlığa getirilmesini, ihtiyacı olanlarında bu getirilen kitaplardan almalarını istedi.

İLK KİTAP BAĞIŞI MUHTARIN İKİZ KIZLARINDAN

Muhtarlığa kitap bağışı kampanyasını başlattığında ilk kitap bağışlayanların ikiz kızları Mina ve Lina olduğunu söyleyen Muhtar Uzel; “Çocukların paylaşmayı öğrenmelerini istediğim için böyle bir şey yapmayı düşündüm. Okunmayan kitaplarını arkadaşlarına getirsinler. Değiş tokuş yapmayı öğrensinler. Okunmuş kitapları raflarda bekletmek yerine paylaşmalarını istedim. Böylelikle daha çok kitap okuyabilirler, zevk alabilirler. Çocuklar kendileri getiriyor ve kendileri seçerek kitap alıyorlar. Durumu olmayan çocuklarımız da istedikleri kadar kitap alabilirler. Çözülmeyen test kitaplarını da çözmek isteyen öğrencilerimize vermek için böyle bir şey geliştirdik. Mahallemizden güzel tepkiler aldık. İlk kitapları da kızlarım getirdi. Vermek istedikleri kitapları kendileri seçtiler” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.