Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtar taleplerindeki azalma dikkat çekti

İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında Muhtar Bilgi Sistemi’ne gelen 7 adet talep konuşuldu. Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, taleplerin önceki yıllara göre azalmasının nedenini sorarken; Yazı İşleri Müdürü Göknur Ata, taleplerin birimler tarafından karşılandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 14:49
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Muhtar taleplerindeki azalma dikkat çekti

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Göknur Ata ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Meral Üymez, müdürlüklerinin yıl içinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Yazı İşleri Müdürü Göknur Ata, sunumunda Yazı İşleri Müdürlüğü’nün CİMER işlemlerinde 177 adet, Muhtar Bilgi Sistemi’nde 7 adet, Açık Kapı Sistemi’nde 5 adet cevap verdiklerini açıklaması dikkat çekti.

GEGEOĞLU MUHTAR TALEPLERİNİ SORDU

Ata’nın sunumunun ardından İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Ata’ya sunumu için teşekkür ederken; “Geçtiğimiz yılda muhtarların bilgi sisteminde daha fazla hareket vardı. Niye o hareketi kaybettik? Ben onu çok önemsiyorum aslında. Çünkü o sistem direkt temas, talep açma yeri” ifadelerini kullandı.

“TALEPLERDE ÖNCEKİ YILLARA GÖRE AZALMA OLDU”

Gegeoğlu’nun sorusuna cevap veren Ata da önceki yıllarda muhtarların bilgi sistemindeki talep sayılarının yüksek olduğunu doğrularken; “Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında düzenlenen muhtarlar toplantısı olduğu zaman çok fazla talep geliyordu. Taleplerini oradan dile getiriyorlardı. Zamanla bayağı bir azalma oldu. Neredeyse yok gibi. Muhtarlarımızın takdiridir. Ama kuruma gelip dilekçe verenler de var” dedi. Gegeoğlu da muhtarların taleplerinin büyük oranda yerine getirildiğini söyleyerek; Muhtar Bilgi Sistemi’nin önemli olduğunu vurguladı.

“BİRİMLERİMİZ TALEPLERİN HEPSİNİ KARŞILIYOR”

Ata ise Muhtar Bilgi Sisteminin önemine dikkat çekerek; “Muhtarlarımız için daha hızlı, etkin ve verimli olması açısından yapıldı. Başlarda talepler çok fazlaydı ama daha sonra azalma oldu. Çünkü idaremiz gayet güzel çalışıyor. Birimlerimiz de taleplerin hepsini karşılıyorlar. Azalma bu nedenle olabilir” sözlerine yer verdi.

ÜYMEZ DE SUNUM YAPTI

Ata’nın ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Meral Üymez gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Toplantı, sunumların ardından sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.