Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“MİSYONUMUZU TAMAMLADIK”

Edirne Şehitlikleri İmar Derneği Genel Kurulu, bugün olağanüstü toplanarak fesih kararı aldı. Dernek Başkanı Faruk Çiftçi, fesih sebebini derneğin misyonunu tamamlaması olarak açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 15:35
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“MİSYONUMUZU TAMAMLADIK”

Komisyon olarak ilk çalışmalarına 2009 yılında başlayan ve 2017 yılında resmi kuruluş sürecini tamamlayarak dernek olarak faaliyetlerini bugüne kadar devam ettiren Edirne Şehitlikleri İmar Derneği, bugün olağanüstü toplanarak fesih kararı aldı.

OY BİRLİĞİ İLE FESHETTİLER

Fesih kararı hakkında Batı Ekspres’e konuşan Dernek Başkanı Faruk Çiftçi, derneğin yaptıklarıyla misyonunu tamamladığını söyledi. Aynı zamanda sağlık sorunları da yaşayan Başkan Çiftçi, “Deneğimiz kısa sürede; Geçkinli Şehitliği, Sırpsındığı Anıtı, Yzb. Reşit Bey Anıtı restorasyonlarını yaparak büyük tecrübe kazandı. Edindiği tecrübe ile Edirne Asker Hastanesi Şehitliğini gün yüzüne çıkardı. Ayrıca Kırım Harbinden Günümüze Trakya Şehitleri, Asker Hastanesi Şehitleri, Edirne’nin Şehitlikleri ve Edirne’nin Tabyaları üzerine hazırladığı kitaplar birçok üniversite kütüphanesinde yerini aldı. Ancak, zaman çok hızlı ilerliyor ve her geçen gün yorgunluk artıyor, motivasyon kayboluyor. Bunun yanı sıra sağlık sorunları başlıyor. Bir de üzerine projelerinizi anlatma zorluğu çekmeye başladığınızda yol alma ve başarılı olma şansınız kalmıyor. Özünde; üretmeden, hizmet etmeden bir derneğin tüzel kişiliğini koruması için hiç bir anlam kalmıyor. Bu durumda kalan seçenek olarak olağanüstü genel kurulu toplayıp derneğin geleceğine karar vermek kalıyor. Biz de kalan tek seçeneği kullanarak 1 Kasım 2023 tarihinde Edirne Şehitlikleri İmar Derneği’nin genel kurulunu olağanüstü toplama kararı aldık. Yapılan toplantı sonunda oy birliğiyle derneğin feshedilmesine karar verdik. Aldığımız karar hayırlara vesile olsun” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.