Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik öğrencilerden Filistin’e destek

Edirne’de Mevlânâ 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de zulüm gören Müslümanlara gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
Minik öğrencilerden Filistin’e destek

Edirne İl Müftülüğü Mevlânâ 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrenciler, Ramazan ayı boyunca biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'de zulüm gören Müslümanlara gönderdi.

Öğrencilerin bağışlarını kabul eden İl Müftüsü Hasan Başoğlu; "Yavrularımızın minik yüreklerine kocaman bir dava sığdırdıklarını görüyoruz. Kendilerinin daha önce de bağışlarını kabul etmiştik. Hepimize böyle bir Gazze ve Filistin şuuru gerekiyor. Zira minik öğrencilerimiz bu tavırlarıyla bize Gazze davasını her daim hatırımızda tutmamız gerektiğini öğütlüyor. Bizler de bu davayı ve dünyanın gözleri önünde acımasızca yapılan bu zulmü unutmayacak ve unutturmayacağız. Bu vesileyle öğrencilerimizin hocalarına ve velilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen yardım faaliyeti kapsamında toplanan bağışlar, bölgeye gönderilmek üzere makbuz karşılığında Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi'ne teslim edildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.