Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mimarlık Öğrencilerinden “Tasarım Günleri” Sergisi

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından “Tasarım Günleri” konulu sergi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 15:52
Kaynak: HİLAL PEKER
Mimarlık Öğrencilerinden “Tasarım Günleri” Sergisi

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen "Tasarım Günleri" sergisi, üniversite kampüsünde sanatseverlerle buluştu. Sergide, öğrencilerin dönem boyunca üzerinde çalıştıkları çeşitli projeler ve tasarımlar yer aldı. Sergi, mimarlık öğrencilerinin farklı bakış açılarını ve yenilikçi fikirlerini gözler önüne sererken, katılımcılar tarafından da büyük ilgi gördü.

Serginin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Sennur Akansel, sergide öğrencilerin dönem sonu projelerinin yer aldığını söyledi. İklim değişikliğinin önemine de dikkat çeken Akansel, tüm projelerde iklim değişikliğinin farklılığını sergilediklerini belirtti.

“DÖNEM İÇİ YAPTIĞIMIZ MİMARİ ÇALIŞMALARI İÇERİYOR”

Sergi hakkında konuşan Akansel; “Yapmayı amaçladığımız sergimiz bugün açtık, çalışmalarımızı da tamamladık. Sergimizin bir kısmı dönem içi yaptığımız mimari çalışmaları içeriyor. Ayrıca Peyzaj Mimarlığındaki hocalarımızın da açmış olduğu sergiler var. Katkıda bulunan hocalarımıza, öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. İklim değişikliğinin farklılığını burada tüm projelerde sergileyerek gündeme getirmek istedik. Sergimiz tamamen bitmiş bir ürünün sergisi değil, bir sürecin sergisini burada sizlerle paylaşmış olacağız” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.