Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Milletimizin bütün sorunlarına çareler üreteceğiz”

Saadet Partisi Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Ersin Pilafcı, işbasına gelmeleri halinde vatandaşın bütün sorunlarına çare üreteceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
“Milletimizin bütün sorunlarına çareler üreteceğiz”

Seçim ziyaretleri kapsamında esnaf ve pazar yeri ziyareti yapan Saadet Partisi Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Ersin Pilafcı ilçe halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Vatandaşlarla birebir görüşerek projelerini anlatan Ersin Pilafcı, Lalapaşa’nın kalkınması için çalışacaklarını kaydetti.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Pilafcı yaptığı açıklamada, "31 Mart’ta ilçemizi Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşturacağız. Milli Görüş Belediyeciliği ile milletimizin bütün sorunlarına çareler üreteceğiz. Milli Görüş belediyeciliği; adaleti, dürüstlüğü ve ahlakı ile imkan ve kaynakları hakkaniyetle, adil ve akıllıca kullanmak demektir. Milletimize hak ettiği yaşamı, daha iyi bir yaşamı sunacak olan ancak Milli Görüş belediyeciliğidir. Bunun için çalışıyoruz. İlçemizi bu anlayış ile yöneteceğiz. Birlikte düşünecek, birlikte yürüyecek, birlikte yöneteceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.