Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEZUNLARLA DENEYİM PAYLAŞIMI

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, Kariyer Merkezi desteği ile Kariyer Planlama dersi kapsamında "Mezunlarla Deneyim Paylaşımı" etkinliği çevrim içi olarak düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
MEZUNLARLA DENEYİM PAYLAŞIMI

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Elvin Dinler Kısaçtutan yönetiminde verilen ve Kariyer Merkezi’nden KPD Sorumlusu Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın’ın desteği ile gerçekleştirilen Kariyer Planlama dersine, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü 2020 yılı Mezunu Melis Canset Uzun konuşmacı olarak katıldı. Elor Holding’de Finans Uzman Yardımcı olarak görev yapan Melis Canset UZUN, kariyer yolculuğu ve Trakya Üniversitesi’nde geçirdiği eğitim hayatı boyunca elde ettiği deneyimler hakkında bilgiler paylaştı. UZUN, kariyer planlama aşamalarını mezuniyet öncesi ve sonrası olarak ayırdığını belirterek hem kişisel hem de profesyonel gelişimine katkı sağlayacak planlarını hızlı bir şekilde eylemlerle desteklediğini ve bu şekilde verim aldığını ifade etti.

Kariyer Planlama Dersi ile üniversite öğrencilerinin iş hayatının beklentileri konusunda kariyer farkındalığı oluşturmaları, öğrenim süreçlerini en iyi şekilde değerlendirerek mezuniyet sonrası çalışma hayatlarını planlamaları, niteliklerine uygun alanlarda iş ve meslek seçimi yapmaları ve kendi beceri, yetenek ve yetkinliklerine uygun alanlarda kariyerlerini şekillendirmeleri hedeflenmektedir.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.