Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEVLİD-İ NEBİ KONULU ŞİİR YARIŞMASI

İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi temel eğitim ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerini kapsayan şiir yarışması düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
MEVLİD-İ NEBİ KONULU ŞİİR YARIŞMASI

Edirne’nin İpsala ilçesinde İlçe Müftülüğü ve İpsala İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde okul müdürlükleri tarafından ortaokullarda ve liselerde birinci olan öğrenciler arasında Atatürk Ortaokulu, Gürsel Şimşek Konferans Salonunda ilçe final yarışması gerçekleştirildi. Yarışma sonrası dereceye girenlere ödül töreni yapıldı.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala İlçe Müftüsü Ahmet Bayraktar, İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, İpsala İlçe Vaizi Hamza Pala, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen ödül töreninde öğrenciler tarafından kaleme alınan şiirler, seçici kurul tarafından derecelendirildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İpsala Kaymakamı Sevgili tarafından takdim edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet Bayraktar; Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle şiir yarışması düzenlediklerini belirterek, başta yarışmaya katılarak şiir yazan öğrenciler olmak üzere onları destekleyen öğretmenlerine ve velilerine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.