Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merkez Mahalle Muhtarlarından Meclise Ziyaret

Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, Edirne İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek, meclisin ilk kadın başkanı olan Çiğdem Gegeoğlu ve meclis üyelerine görevlerinde başarı dilediler. Gegeoğlu ve meclis üyeleri de dernek yönetimine seçilen muhtarları tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:32
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Merkez Mahalle Muhtarlarından Meclise Ziyaret

Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, Edirne İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Dernek başkanı Aykut Yaman ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Temmuz ayı 2’nci toplantısından önce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve meclis üyeleri ile meclis salonunda bir araya geldi.

Gegeoğlu, ziyaretleri için mahalle muhtarlarına teşekkür ederken; geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulu düzenlenen derneğin yönetimine seçilen muhtarlara da görevlerinde başarı diledi. Ziyarette konuşan dernek başkanı Aykut Yaman da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde seçilerek göreve başlayan meclis üyelerine başarılar dilerken; İl Genel Meclisi’ne seçilen ilk kadın meclis başkanı olan Çiğdem Gegeoğlu’nu tebrik etti.

GEGEOĞLU’NA PLAKET VERDİLER

Ziyarette Sabuni Mahallesi Muhtarı Turgut Sarıbaşak da meclis başkanı Gegeoğlu’na plaket takdim etti. Sarıbaşak, plaket takdimi sırasında Gegeoğlu ile yıllardır birlikte çalıştıklarını söyleyerek görevinde başarılar dilerken; konuşması sırasında duygulanması da dikkat çekti. Gegeoğlu da Sarıbaşak ve dernek yönetimine teşekkür etti. Ziyaret, meclis üyeleri ile muhtarların günün anısına fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.