Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merkez Mahalle Muhtarları Yönetimini Seçti

Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Derneği’nin genel kurulu yapıldı. Tek listenin aday olduğu genel kurulda açık oylama ile yapılan seçimlerde, başkan Aykut Yaman ile yönetim ve denetim kurulu üyelikleri oy birliğiyle seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 12:47
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Merkez Mahalle Muhtarları Yönetimini Seçti

Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Derneği’nin olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı Salonu’nda düzenlenen genel kurula, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Demokrat Parti Edirne İl Başkanı Ayten Ercan ile mahalle muhtarları katıldı.

Genel kurul, divan heyetine Bilal Ürer, Gülden Akman Yılmaz ve Canan Koca Nuray’ın oybirlğiyle seçilmesi ile başladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden genel kurulda yönetim kurulu raporu okundu.

“EDİRNE BELEDİYESİ OLARAK YOL ARKADAŞLARIMIZSINIZ”

Genel kurulda Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da konuşma yaptı. Akın, konuşmasında seçildiği günden bugüne özverili çalışmaları nedeniyle muhtarlara teşekkür ederken; “Bizler sıklıkla muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Çalışmalarımızı paylaşıyoruz, onlardan gelen talepleri dikkate alarak yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Sizler, demokrasimizin temel taşlarısınız. Sizler, bizim Edirne Belediyesi olarak yol arkadaşlarımızsınız. Sizlerle beraber yol almak, bizler için çok kıymetli. Sizleri yönetim anlayışımızın bir paydaş olarak göreceğimizi, birlikte hareket edeceğimizi konuşmuştuk. Seçimlerden sonra da aynı şekilde verdiğimiz sözleri tutarak devam ediyoruz. Bundan sonrasında da daha sıkı işbirliklerimizle, sizlerle daha çok diyalog halinde olarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Farklı görüşler de olabiliriz, farklı fikirleriniz olabilir. Ama asgari müşterekte anlaştığımız şey şehrimize hizmet etmek. Vatandaşımıza, Edirneli hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmek. Dolayısıyla ben bu yolda sizlerle birlikte yürümekten çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İnşallah bu genel kurulunuzda alınan kararlar hayırlı olsun. Yapılan seçiminiz, şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.

AÇIK OYLAMA KABUL EDİLDİ

Konuşmasının ardından Akın’a muhtarlar tarafından plaket takdim edilirken; Akın da muhtarlara tek tek teşekkür belgelerini takdim etti. Toplantının son gündem maddesinde ise seçime katılacak tek listenin olması nedeniyle seçimin açık oylama ile yapılması oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurul, Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Derneği’nin yönetim kurulu asil ve yedek ile denetim kurulu asil ve yedek listesini oy birliğiyle kabul etti.

DERNEK YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Derneğin yönetim kurulu asil üyeleri Aykut Yaman, Turgut Sarıbaşak, Nurcan Uzel, Esra Akgün Yılmaz, Çetin Yalınkılıç, Neslihan Dönmez Dürüktaş, Turhan Özgünden ve Gülden Akman Yılmaz’dan, yedek üyeleri ise Fuat Tabakpehlivan, Serkan Kuş, İsmail Gül, Eniz Dirim ve Emin Topçu’dan oluştu. Derneğin denetim kurulu asil üyeleri de Halit Paşa Yılmaz, Canan Koca Nuray ve Osman Kenan Armutkıran; yedek üyeleri Rıza Ütürükçü, Ercan Sert ve Bilal Ürer’den oluştu.

YAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimin ardından toplantıda konuşma yapan dernek başkanı Aykut Yaman, genel kurula katılan ve oy veren tüm delegelere teşekkür ederken; seçilen isimlere de görevlerinde başarılar diledi. Yaman’ın konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.