Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meriç’te Vatandaşlara Sel ve Taşkın Bilgilendirmesi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Meriç ilçesinde vatandaşları sel ve taşkın olaylarında izlemeleri gereken tutum ve davranışlar hakkında bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
Meriç’te Vatandaşlara Sel ve Taşkın Bilgilendirmesi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Meriç ilçesindeki sorumluluk bölgelerinde bulunan köylerde, vatandaşları sel ve taşkın olaylarında izlemeleri gereken tutum ve davranışlar hakkında bilgilendirdi. Bu amaçla hazırlanan broşürler, köy kahvehanelerine asılarak vatandaşların rahatça okuyup bilinçlenmeleri sağlandı. Ayrıca, vatandaşlara yönelik sözlü bilgilendirme faaliyeti de gerçekleştirildi.

Olası kazaların önlenmesi ve doğal afetlerde doğru hareket biçiminin sağlanması amacıyla, emniyet ve asayişin temin edilmesi için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edileceği bildirildi. Edirne İl Jandarma Komutanlığı, halkın desteğiyle bu faaliyetleri daha güçlü ve kararlı bir şekilde sürdüreceğini belirtti.

Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için gerçekleştirilen bu eğitim ve bilgilendirme çalışmaları, gelecekte de aralıksız olarak devam edecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.