Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meriç’te Boğulan Gençler Toprağa Verildi

Meriç Nehri’ne serinlemek için giren S. Y. D.’yi (14) kurtarmak isterken hayatını kaybeden Mert Tutuşturan (18) son yolculuğuna uğurlandı. S. Y. D. için Yeniimaret semtinde cenaze töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 18:26
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Meriç’te Boğulan Gençler Toprağa Verildi

Edirne’de Meriç Nehri’ne serinlemek giren S. Y. D.’yi kurtarmak isterken hayatını kaybeden Mert Tutuşturan için bugün Kıyık Yeni Cami’de ikindi namazının ardından cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene Edirne Belediyesi önceki başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne önceki il başkanı Samet Kahraman, ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Tutuşturan, cenaze namazı sonrası Acı Çeşme Mezarlığı’na defnedildi.

Gençlerden S. Y. D. bugün ikamet ettiği Yeniimaret’ten son yolculuğuna uğurlandı. D. için bugün ikindi namazından sonra Yeniimaret Bademlik Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye S. Y. D.’nin cezaevinde olan babası Ö. D., özel izinle gelerek katıldı.

Edirne Vali Yardımcısı Ercan Çiçek ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı da cenazeye katılarak acılı aileye taziyelerini sundular. 14 yaşında hayata gözlerini yuman D.’nin naaşı, kılınan cenaze namazı sonrası Yeniimaret’teki Bademlik Mezarlığı’na defnedildi.

NE OLMUŞTU?

Dün Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Meriç Nehri’nin Dr.  Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü’nün ayağındaki kıyıda meydana gelen olayda, serinlemek için suya giren S. Y. D.’yi kurtarmaya çalışan Mert Tutuşturan nehre atladı. Bir süre sonra ikisinin de gözden kaybolmasıyla arama kurtarma çalışmaları başlatıldı Ancak her iki gencin de cansız bedenine ulaşılmıştı.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.