Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi’nde gazete patronu aday

Memleket Partisi Edirne Belediye Başkan Adayını düzenlediği toplantıyla tanıttı. Memleket Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı, Almanya’da medya sektöründe çeşitli yayınlar çıkaran Çiğdem Bora oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 17:31
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Memleket Partisi’nde gazete patronu aday

Memleket Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı, Almanya’da medya sektöründe faaliyet gösteren ve çeşitli yayınlar çıkaran Edirneli Çiğdem Bora oldu. Edirne’de bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen tanıtım, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Edirne Belediye Başkan Adayı’nın Çiğdem Bora olduğunu açıklayan Memleket Partisi İl Başkanı Süheyl Tunçyürek yaptığı konuşmada; “Bugün burada Türkiye’nin köklü tarihine ışık tutan Edirne için hizmet etmek adına belediye başkan adayımızı tanıtmaktan onur ve gurur duyuyorum. Geçtiğimiz günlerde partili Cumhurbaşkanı’nın, ‘Oy yoksa hizmet yoktur’ açıklaması, ülkemizin geldiği durumu en açık şekilde göstermektedir. Biz bu durumu değiştirmek üzere Atatürk’ün evlatları olarak sonuna kadar hazırız. 20 yıldır bu düzenin devam etmesini sağlayan muhalefetin de değişmesi gerektiğini artık en açık şekilde söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı’nın konuşmasının ardından söz alan Memleket Partisi Adayı Çiğdem Bora, lise eğitimini Edirne’de tamamladıktan sonra Almanya’da yaşadığını ve Almanya’da medya sektöründe çeşitli yayınlar çıkardığını söyledi. Edirne ile irtibatının sürekli devam ettiğini belirten Bora; “Almanya’da yaşadığım süre içerisinde Türk insanını Almanya’da en iyi şekilde tanıttığımı düşünüyorum. Ben 18-19 yaşındayken Edirne’de bir işsizlik sorunu vardı, şu an 46 yaşına geldim hala işsizlik sorunu devam ediyor. Hala caddelerin düzgün yapılaşmasını göremedim. Aradan geçen bu kadar uzun yıllarda belediye başkanları ne yaptılar ben bunu çok merak ediyorum. Edirne’de ben bir disiplin göremiyorum. Bu konuda iddialıyım ve kararlıyım” şeklinde konuştu.

“FİNANSMAN AVRUPA’DAN”

Herkes belediyelerde para olmadığını söylüyor. Ben bunun finansını Avrupa’dan getireceğim. 7 ay öncesinden bunun temelini attım zaten. Edirne’de ilk önce işsizlikle başlayacağım. Bunun finansını da Avrupa’dan çözeceğim. Avrupa’’da medya gücüm var, oradaki medya kuruluşlarıyla iletişimlerimiz sıkı bağlar içerisinde. Medya gücü çok önemli. İş adamlarından da basını desteklemelerini istiyorum. Bunun yanında deprem önceliğimiz olacak. Edirne Avrupa’ya bağlanan bir kapı. Edirne olması gerektiği yerde değil. Muhteşem bir şehir olmalı ama maalesef değil. Gençler uyuşturucu kıskacında, bunun için hizmet vereceğim, mücadele edeceğim. Edirne’de apartmanlar iç içe, park yerleri yok. Sizlere buradan söz veriyorum Edirnelinin yanındayım, Edirneli mazlumun da yanındayım. Hayalim, ev sahibi olmayanlara belediyenin arsalarını açacağım vatandaşa evlerini yapsınlar” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK 

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.