Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Yağmur Altında Mehmet Erdem Rüzgarı

Edirne'de Kırkpınar haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Mehmet Erdem sahne aldı. Sağanak yağışın etkili olduğu konserde vatandaşlar ıslanmayı göze alarak alanı doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 00:25
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de Yağmur Altında Mehmet Erdem Rüzgarı

Edirne'nin Sarayiçi mevkiinde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Mehmet Erdem sahne aldı. Ara ara şiddetini arttıran yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar sanatçının şarkılarını dinlemek için alanı doldurdu. Şemsiye ve yağmurluk ile alanda şarkılara eşlik eden vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Konserde, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, sanatçı Mehmet Erdem’e çiçek takdim etti.

“EDİRNE’YE EĞLENMEK ÇOK YAKIŞIYOR”

Çiçek takdimi sırasında konuşan Akın, “Sevgili Edirneli hemşerilerim yağmur çamur demeden bu akşam yine burada birlikte toplandık. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Edirne'ye eğlenmek çok yakışıyor. Edirne hep birlikte çok güzel. Ben Mehmet Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Şehrimize iyi ki geldiniz. Hoş geldiniz Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Festivalimiz, şenliklerimiz daim olsun, sağ olun” dedi.

“BU ÇİÇEKLER SİZE”

Verilen çiçekleri seyircilere armağan eden Erdem, “Bu çizikler sizin için. Sizin kadar güzel çiçek olmaz ama bu çiçekler de çok güzel. Biz de emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

FENERLER ALDIRMA GÖNÜLE

Birbirinden güzel şarkıları seslendiren Erdem, Aldırma Gönül şarkısında seyirciden tam not aldı. Şarkıya cep telefonunun feneriyle eşlik eden vatandaşlar doyasıya eğlendi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.