Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Martin: “Köpek Ölümlerinde Başka Senaryolar Var”

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Uzunköprü’de çok sayıda köpeğin öldürülmesi olayının altında başka senaryolar olduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
Martin: “Köpek Ölümlerinde Başka Senaryolar Var”

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde çok sayıda sokak hayvanının öldürülerek çöplüğe atılmasının ardından 4 belediye görevlisinin gözaltına alınarak adliyeye çıkarılmasıyla ilgili olarak Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin bir açıklama yaptı.

“Martin açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

Bizlerin ve kamuoyunun da yakından takip ettiği köpek katliamı ile ilgili 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Bu yaşanan vicdanları yaralayan ve utanç verici olayın aydınlanması için süreci yakından takip ediyorum.

Uzunköprü Belediyesi olarak şahıslarla ilgili gerekli idari soruşturma başlatılacaktır. 10 Temmuz günü Uzunköprü hayvanseverler ve veteriner hekimlerle birlikte yasa çıkmadan önce söz konusu Sokak Hayvanları ile ilgili gündemde olan konu konuşuldu ve ben Uzunköprü Belediye Başkanı olarak buna karşı olduğumu dile getirdim.

Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve bu konuyla ilgili gönüllü veteriner hekimler ile fikir alışverişi yapılmıştır. Yasa çıktıktan sonra sokak hayvanlarının uyutulmasına karşı olduğumuzu, süreci hayvanseverlerle yönetiyorken Uzunköprü çöplüğünde sıralı olarak çuval içinde bırakılan köpeklerin altında başka senaryoların olduğuna inanıyorum.

Bu yaşanan olayın yakinen takipçisi olacağız. Kamuoyuna duyurulur.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.