Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaraereğlisi’ne Hayırsever Desteğiyle Yeni Halk Eğitim Merkezi Yapılacak

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmaraereğlisi ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde mülkiyeti hazineye ait arsa üzerine, hayırsever Betül Sarıkurt tarafından 6 derslikli halk eğitim merkezi binası inşa edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
Marmaraereğlisi’ne Hayırsever Desteğiyle Yeni Halk Eğitim Merkezi Yapılacak

Halk eğitim merkezi binasının yapımına ilişkin protokol, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulaziz Yeniyol ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu’nun katılımıyla Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda imzalandı.

Protokol töreninde bir konuşma yapan Vali Soytürk, hayırsever Betül Sarıkurt’a teşekkür ederek, “Betül Hanım’a bu anlamlı katkısı için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Halk eğitim merkezinin ilimize, ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Toplam 1500 metrekare alana tek katlı betonarme olarak inşa edilecek olan halk eğitim merkezi binasında, 400 kişilik tiyatro ve konferans salonu bulunacak. Binanın tüm inşaat masrafları hayırsever tarafından karşılanacak olup, hayırseverin isteği üzerine merkeze merhum babasının ismi olan “Lütfü Kurt” adı verilecektir.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.