Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malçek esnaf ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Havsa Belediye Başkan aday adayı Mehmet Malçek, esnaf ziyaretlerine Pazar günü de devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 17:33
Kaynak: ERGİN SÖZER
Malçek esnaf ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Havsa Belediye Başkan aday adayı Mehmet Malçek erken başladığı saha çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor.

Aday adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana sahada seçim çalışmalarına devam eden Malçek, esnaf ziyaretlerine Pazar günü de devam etti.

Yerel seçimlerde Havsa'nın daha yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini belirten ve aday adaylığı sürecinde sıkça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Malçek, Havsa'nın ihtiyaçlarına yönelik projelerini hayata geçirmek için hazır olduğunu ifade etti.

“HAVSA’YI DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”

Malçek, Havsa’nın sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ettiklerini belirterek; “Havsa halkının beklenti ve sorunlarını yakından takip ediyor, bu sorunlara çözüm bulmak için çaba sarf ediyoruz. Yerel yönetimdeki hizmet anlayışını daha etkili ve katılımcı bir şekilde sağlamak için projelerimizi hazırlıyoruz. Havsa'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve ilçemizi daha yaşanabilir kılmak adına seçim kampanyamızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın destek ve katkılarıyla birlikte Havsa'yı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.