Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Madenci Şurubu öksürüğe faydalı

Edirne’de aktar dükkanı işleten Gökhan Baraz, son dönemde popüler hale gelen Madenci Şurubunun öksürüğe iyi geldiğini belirterek “Madenci şurubu balgamı sökerek akciğerleri temizliyor, öksürüğe birebir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 15:00
Kaynak: HİLAL PEKER
Madenci Şurubu öksürüğe faydalı

Edirne'nin en eski aktarlarından biri olan Gökhan Baraz, madenci şurubunun doğal ve etkili içeriğine vurgu yaparak, özellikle madencilerin sağlığını korumak ve öksürük sorununu çözmek için kullandığını belirtti.

Madenci şurubunun adının da bu amaçla konulduğunu dile getiren Baraz, şurubun içeriğindeki hatmi çiçeği, tarçın, zencefil, meyan kökü, zerdeçal, ekinezya ve keçiboynuzu gibi bitkisel bileşenlerin, öksürüğe karşı etkili olduğunu ve içeriğinde kimyasal madde bulunmadığını ifade etti.

Baraz, ayrıca şurubun tat olarak da oldukça yumuşak olduğunu ve bu nedenle çocuklar tarafından da severek tüketildiğini söyledi.

“AKCİĞERLERİ TEMİZLİYOR”

Madenci Şurubunun akciğerleri temizlediğini belirten Baraz; “Madenci şurubu balgamı sökerek akciğerleri temizliyor. Hiçbir şey bırakmıyor, öksürüğe birebir. Madenciler madende havasız yerlerde çalışıyorlar. Ciğerleri rahatsızlanıyor, onu gidermesi için çıkarılan bir şurup ismi de oradan geliyor. Öksürük sorunu için gelen vatandaşlarımıza bu şurubu öneriyoruz. hatmi çiçeği, tarçın, zencefil, meyan kökü, zerdeçal, ekinezya, keçiboynuzu içeriyor. Yumuşak bir tada sahip olduğu için büyükler kadar çocukların da severek tüketebileceği bir bitkisel şuruptur” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.