Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Maçların ertelenmesi yanlıştı”

Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin tüm liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlayacağını duyurmasının ardından yaptığı açıklamada; “Maçların ertelenmesi yanlıştı, direkt oynanması gerekiyordu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 15:48
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
“Maçların ertelenmesi yanlıştı”

Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, tüm liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlayacağını açıklamasını değerlendirdi.

Ayaydın, Edirnespor’un, tüm liglerin ertelenmesi kararından önce 17 Aralık Pazar günü 25 Kasım Stadı’nda oynayacağı belirtilen Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasının yeni tarihini açıkladı. Tüm liglerdeki erteleme kararının ardından 19 Aralık Salı günü liglerin başlayacağının açıklanmasını da değerlendiren Ayaydın, Edirnespor’un 3. Lig A Grubu’ndaki durumu ile ilgili de Batı Ekspres’e konuştu.

“NİYE ALT LİGLERDE HAKEM DÖVÜLDÜĞÜNDE TEPKİ VERİLMEDİ?”

Edirnespor’un Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasını 19 Aralık Salı günü 25 Kasım Stadı’nda oynayacağını söyleyen Ayaydın; “Maçların ertelenmesi yanlıştı, direkt oynanması gerekiyordu. Sonuçta sadece Süper Lig’de hakem dövüldü diye değil; alt liglerdeki maçlarda da birçok hakem dövülüyor. Niye alt liglerde hakem dövüldüğünde bu tepkiler verilmedi de Süper Lig’de dövülünce verildi? Süper Lig hakemi olunca ertelediler. Yaşanmaması gereken bir olaydı. Futbolda şiddete karşıyız ve olayı kınıyoruz. Ama maçların ertelenmemesi lazımdı” ifadelerini kullandı.

“LİGİ PLAY-OFF POTASINDA BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Ayaydın, Ayvalıkgücü Belediyespor maçı ile Edirnespor’un 2023-2024 futbol sezonunun ilk devresini tamamlayacağını belirterek; “Sene başında kötü başlamıştık ama sonrasında yeni hocamızla beraber oyuncularımız sahada kendi karakterlerini yansıtınca üst sıralara doğru tırmandık. Son hafta biz de Mardin’de bir hakem faciası yaşadık. Hakemin kötü yönetiminden, yanlış kartlarından dolayı yenildik. Yoksa Mardin’de de futbolcularımız çok iyi performans gösterdi. Üçüncü sıradaydık ve dördüncü sıraya geriledik. İlk yarının son maçında galip gelerek 3 ya da 4’üncü sırada bitirmek istiyoruz. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle de ligi, hedefimiz olan Play-off potasında bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.