Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LÖSEV’den Babalar Günü Standı

LÖSEV Edirne İl Temsilcisi Ceylan Toker, Babalar Günü’ne özel LÖSEV dükkân ürünlerini satışa sunduklarını belirterek; “LÖSEV'in atölyelerinde iyileşmiş çocuk annelerimizin veya tedavisi süren çocuklarımızın annelerinin kendi el emeği yaptıkları ürünleri bugün halkımıza satışa sunuyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 13:17
Kaynak: HİLAL PEKER
LÖSEV’den Babalar Günü Standı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Edirne İl Temsilcisi Ceylan Toker, Babalar Günü’ne özel olarak düzenlenen etkinlik kapsamında LÖSEV dükkânında el emeği ürünleri satışa sunduklarını açıkladı.

LÖSEV'in atölyelerinde üretilen ürünler, annelerin emek ve sevgisiyle hazırlanmış olup, satıştan elde edilecek gelirler lösemili çocukların tedavisine ve ihtiyaçlarına destek olacak. Toker, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlenen bu etkinlikte tüm Edirne halkını destek olmaya davet ederek, lösemili çocuklar ve ailelerine destek olmanın önemine dikkat çekti.

Toker, aynı zamanda Kurban Bayramı yaklaştığı için “Her kurban lösemili çocuklara can” sloganıyla vatandaşları bilgilendirdiklerini belirtti.

“ELDE EDİLEN GELİR LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILACAK”

Toker, satışlardan elde edilen gelirin lösemili çocukların tedavisinde kullanılacağını söyleyerek; “Bugün bir alışveriş merkezinde LÖSEV dükkân ürünlerini satışa sunduk. LÖSEV dükkân ürünlerimiz LÖSEV'in atölyelerinde iyileşmiş çocuk annelerimizin veya tedavisi süren çocuklarımızın annelerinin ya da yetişkin hastalarımızı rehabilite oldukları, kendi el emeği, göz nuruyla yaptıkları ürünleri bugün halkımıza satışa sunuyoruz. Ürünlerimiz İstanbul’daki LÖSEV ofisinden geliyor. Bugün ve yarın burada satışa sunacağız. Özellikle de Babalar Günü kapsamında da çok güzel ürünlerimiz var. Ürünlerimizin arasında içi elyaf dolu yastıklar, el örmesi taraftar bebekler, bez bebekler, dolap magnetler, kupa bardaklarımız gibi çok çeşitli ürünlerimiz var. Dediğim gibi bu ürünlerin hepsi annelerimizin yetişkin hastalarımızın uğraş atölyelerinde hem rehabilite olmaları için hem istihdam anlamında çok önem arz etmekte. Onların kıymetli ürünleridir. Hepsi el işçiliğidir. Burada elde edilen gelir hem orada çalışan annelerimize hem de hastalarımıza da destek oluyor. Aynı zamanda da lösemili çocuklarımızın tedavisinde de bunlar bu elde edilen gelir kullanılıyor” dedi.

“HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN”

Vatandaşları, kurban bağışı hakkında da bilgilendirdiklerini belirten Toker; “Aynı zamanda da Kurban Bayramı çok yakın olduğu için bununla ilgili de bilgilendirme yapıyoruz. Her kurban lösemili çocuklara can diyerek halkımızı bu anlamda kurban bağışlarına da talip oluyoruz. Bu bizim sloganımız. Biz bu kurban bağışlarıyla 12 ay düzenli olarak ailelerimize et desteği veriyoruz. Bu anlamda çok önemli” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.