Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liznak belediye başkan aday adayı

CHP’de yerel seçimler için başvuruların son bulacağı 28 Kasım’a sayılı günler kala Edirne’de aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Edirne Belediye Başkanlığına aday adayı olan Serkan Liznak, partisinin ilçe başkanlığına giderek resmen başvuruda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 16:39
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Liznak belediye başkan aday adayı

Yerel seçimler süreci yaklaştıkça partilerde aday adaylığı başvuruları da yapılmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) aday adaylığı takviminde son gün olan 28 Kasım tarihine sayılı günler kala Edirne Belediye Başkanlığı için Serkan Liznak aday adaylığına resmi başvurusunu yaptı.

Daha önce partide çeşitli kademelerde görev almış partili arkadaşlarıyla beraber CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’ya başvuru için gerekli evraklarını teslim eden Liznak burada yaptığı açıklamada, “Bugün özel bir gün, Edirne’mizin kurtuluşunu kutluyoruz. Başvurumuzu bugün itibariyle gerçekleştirdik. Merkez İlçe Başkanımız, aynı zamanda öğretmen olan Yücel Balkanlı’yı da ziyaret etmiş olduk ve başvurumuzu gerçekleştirdik. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Liznak’ın başvurusunu alan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ise “Aday adaylığı süreci yerel yönetimler için ayın 28’inde son bulacak. Daha sonra 1-5 Aralık arasında da kamu görevlilerinin başvuruları alınacaktır. Belediye meclis üyemiz, partilimiz Sayın Serkan Liznak’ın başvurusunu aldık. Hem partimiz için hem yerel yönetimler için hayırlı olsun. Başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.