Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan yerleştirme sonuçlarını resmi internet sitesi olan "www.meb.gov.tr" adresinden açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:22
Kaynak: ERGİN SÖZER
LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Öğrenciler ve veliler, liselere yerleşim durumlarını öğrenmek için MEB'in duyurusunu bekliyordu. Sonuçlar, 22 Temmuz Pazartesi günü sabah saat 10.00'da açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, yerleştirme sonuçlarının http://www.meb.gov.tr adresinden erişilebileceği ve sonuç bilgilerinde öğrencinin yerleştirildiği okulun bilgilerine ulaşılabileceği belirtildi. Ayrıca, SMS ile bilgilendirilmek isteyen velilere, mobil bilgilendirme servisi aracılığıyla sonuçların bildirileceği ifade edildi.

FİDAN BAŞARILAR DİLEDİ

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin heyecanla beklediği LGS sonuçları açıklandı. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Yerleştirme sonuçlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılarının devamını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.