Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurum, TÜMKİAD Sakarya şubesinin açılışına katıldı

TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı Oğuz Kurum, Sakarya şubesinin açılış törenine katılarak TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ile özel görüşme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
Kurum, TÜMKİAD Sakarya şubesinin açılışına katıldı

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Edirne Şubesi Başkanı Oğuz Kurum, Sakarya şubesinin açılış törenine katıldı.

TÜMKİAD Sakarya şubesinin açılışı öncesi TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ile özel görüşme yapan Kurum, TÜMKİAD’ın her geçen gün daha fazla güçlenmesi, ilçelerde şubeleşme ve ülkenin geleceği konusunda bilgi alışverişinde buldular.

Kurum, Tanrıkulu’na Edirne’deki çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, TÜMKİAD Edirne şubesi üyesi iş insanlarının selamlarını iletti.  Tanrıkulu da Edirneli iş insanlarına Kurum aracılığıyla selam gönderdi.

“DERNEĞİMİZ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GÜCÜ OLACAKTIR”

Kurum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Biz devletimiz için çalışıyoruz. Devletine ve bayrağına aşık iş insanlarının buluştuğu bir derneğiz. Türkiye’nin dört bir köşesinde çalışmalarımız yürütüyoruz. Her geçen gün güçleniyoruz. Amacımız ülkemize hizmet etmek, ülkemizi geleceğe daha güçlü taşımak. Devletçi bir yapıyla ülkemizin gelişmesi için canla başla çalışan iş insanlarının buluştuğu derneğimiz, Türkiye’nin en büyük gücü olacaktır” şeklinde konuştu. Kurum, TÜMKİAD Sakarya Şube Başkanı Mehmet Zeki Ediz'i de kutladı. Gecede, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’nun ve yaklaşık bin iş insanının katılımıyla Sakarya Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.