Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtuluş Kupası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Havsa’nın kurtuluşu nedeniyle düzenlenen yıldız kız voleybol turnuvasında dereceye girenler belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 15:05
Kaynak: ERGİN SÖZER
Kurtuluş Kupası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası Tamamlandı

23 Kasım Havsa'nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Havsa’da Ortaokullar arası Kurtuluş Kupası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Düzenlenen turnuvada 1. Atatürk Ortaokulu olurken 2. Melahat Kilimci Ortaokulu oldu.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan açıklamasında, “23 Kasım Havsa'nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Kupası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası büyük bir heyecan ve başarı ile tamamlandı. Edirne’de devam etmekte olan Yıldız Kız Voleybol turnuvalarında, kendi gruplarında yenilgisiz birinci olup başarılarıyla bizi gururlandıran, ilçemiz Melahat Kilimci Ortaokulu, Kurtuluş Kupası için Atatürk Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Başarılarından dolayı okullarımızı tebrik ederiz. Birinci olan Atatürk Ortaokulu'nu ve ikinci olan Melahat Kilimci Ortaokulu'nu gönülden tebrik ediyor, sporcularımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Fidan, öğrencilere spora ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarına olan ilgilerini sürdürmeleri için teşviklerini dile getirirken, bu tür etkinliklerin gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağladığını belirtti. Turnuvaya katılan tüm okullara ve destek verenlere teşekkür eden Fidan, sporun gençler arasında daha da yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

ERGİN SÖZER

 

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.