Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an Kursu'ndaki öğrencilere ziyaret

Edirne Müftüsü Hasan Başoğlu ve beraberindeki heyet Muradiye-II Kuran Kursunu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
Kur’an Kursu'ndaki öğrencilere ziyaret

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve eşi Zehra Başoğlu, İl Müftü Yardımcısı Fatih Samet Okumuş, TDV Edirne Sorumlusu Muhammed Gedik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Gün,  Ayşe Tatlıses, Derya Doğan ve Fatma Akgün'den oluşan ekip, Kur'an Kursu Öğreticisi Şükran Tatlı'nın görev yaptığı Muradiye II 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Ayşe Tatlıses, Derya Doğan ve Fatma Akgün'ün organizasyonunda temin edilen çeşitli oyuncak, kırtasiye ve yiyeceklerden oluşan hediye paketlerini 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencilerine, ayrıca TDV Edirne Şubesi ve Kadın kollarınca temin edilen hediye çeki de velilere teslim edildi.

Konu hakkında konuşan Başoğlu şunları söyledi:

“4-6 Kur'an Kursları hem aileler hem de çocuklar için önemli bir hizmet sunuyor. Zira burada eğitim gören çocuklar her şeyden önce Rabbini ve Hz. Peygamber'i tanıyor, seviyor. Hal böyle olunca bu yavrularımızın gönüllerinde ilk önce İslâm çiçekleri açıyor. Burada milli ve dini bilgilerle değerler eğitimi almaktalar. Bu vesileyle ben çocuklarını buraya gönderen siz velilerimiz başta olmak üzere bu anlamlı günün organizasyonunda emeği geçen TDV Kadın Kolları üyelerimize, Edirne Sorumlusu Muhammed Gedik'e ve bize eşlik eden tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

Program hediyelerin öğrencilere sunulmasıyla sona erdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.