Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuaföre Yaz Geldi

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, yaz sezonunun açılması ile beraber kuaförlerde hareketlilik başladığını belirterek; “Yaz sezonu açıldı. Düğün ve mezuniyetler işlerimizi arttırdı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 15:31
Kaynak: HİLAL PEKER
Kuaföre Yaz Geldi

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün ve mezuniyet etkinliklerinin sayısının artması, kuaför salonlarına olan talebi de önemli ölçüde yükselttiğini söyledi. Özsoy, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini ifade etti.

Özsoy, yaz sezonunun devam etmesiyle birlikte işlerinin daha da artmasını beklediklerini belirterek; "Şu anki yoğunluk bizim için oldukça sevindirici. Umarım sezon boyunca bu yoğunluk devam eder" şeklinde konuştu.

“BU YOĞUNLUK BİZİ MUTLU EDİYOR”

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Özsoy; “Düğün sezonu açıldı. Bunun yanı sıra mezuniyetler de var. Özellikle bu dönemlerde saç ve makyaj hizmetlerimize olan talep ciddi anlamda artış gösteriyor. Gelinler ve mezuniyet törenine katılacak öğrenciler için özel saç ve makyaj tasarımları yapıyoruz. Müşterilerimizin özel günlerinde en güzel şekilde görünmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Ekip olarak yoğun bir tempoda çalışıyoruz ve bu yoğunluk bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.