Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuaförde bayram hazırlığı yoğunluğu

Kadın kuaförlerinde bayram öncesi yoğunluğu yaşanıyor. Edirneli kuaför Gökay Özsoy kadınların bayrama yenilenerek girmek istediklerini, bu nedenle yoğunluk yaşandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 11:30
Kaynak: HİLAL PEKER
Kuaförde bayram hazırlığı yoğunluğu

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, bayram öncesi arife yoğunluğunun başladığını belirterek “Bayram öncesi yoğunluk başladı. Kadınlarımız bayrama yenilenerek girmek istiyor” dedi.

Kuaför salonları, bayram öncesi kadınların tercih ettiği güzellik hizmetleri için adeta bir buluşma noktası haline geliyor. Saç kesimi, boyama, şekillendirme gibi işlemlerin yanı sıra, tırnak bakımı ve makyaj gibi detaylar da bayram öncesi hazırlıkların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, bayram hazırlığı için yoğun bir taleple karşı karşıya olduklarını söyledi. Özsoy, bayram öncesindeki arife günlerinde müşteri akınının arttığını belirterek, "Kadınlarımız bayrama yenilenerek girmek istiyor ve bu nedenle kuaförlerdeki yoğunluk giderek artıyor" dedi.

Özsoy, müşterilerinin isteklerini karşılamak için titizlikle çalıştıklarını belirterek bayram öncesindeki bu yoğunluğun kendileri için bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.