Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Köylerimizin yanındayız”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, köylerde sorunların çok büyük olduğunu belirterek, “Köylünün üretmesi kurtuluşumuz ve zenginliğimizdir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 10:16
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Köylerimizin yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ile beraber İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Havsa’ya bağlı Yolageldi köyünde kahvehane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Aslan, “Yolageldi Köyü’nde güzel bir karşılama oldu bizler Cumhuriyet çocuğuyuz atamıza ve kurduğu partisine sahip çıkıyoruz. Bizlerden sonraki nesillere daha güzel bir yaşam suna bilmek adına oylarımız size emanettir diyorlar. Bizler de bu emanete sahip çıkacağız. Hayvancılığın en çok olduğu köylerden biri de Yolageldi. Hayvancılığı ısrarla sürdürmeye devam ediyoruz ama vatandaşlarımız girdi maliyetlerinin yüksek olduğunu dile getiriyorlar. En büyük paramız ile bir kilo peynir alamaz olduk. Hareket tabandan başlar diyorlar. İl Genel Meclisi adayları olarak bizler söz verdik her zaman köylerimizin yanındayız. Bende Arpaç köylü olarak aynı şeyleri yaşıyorum. Bir çuval yem 550 TL, bir kilo süt 15 TL sorunlar köylerde büyük. CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan olarak Yolageldi köyü halkına misafirperverliği için teşekkür ederiz. Köylünün üretmesi kurtuluşumuz ve zenginliğimizdir” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.