Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komşunun Tercihi Dekoratif Boyalar

Edirne’de Zümrüt Dekorasyon Satış Temsilcisi Didem Tuna Erdemir, “Bulgaristan ve Yunanistan’ın Edirne’deki dekoratif boyalara ilgisi olduğunu söyledi. Erdemir, “Bulgaristan’da özellikle onların tabiriyle ‘boncuklu ve kumlu boya’ denilen boyalar tercih ediliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 13:26
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Komşunun Tercihi Dekoratif Boyalar

Edirne’de Zümrüt Dekorasyon Satış Temsilcisi Didem Tuna Erdemir, dekoratif boyalar hakkında bilgi verdi. Bin 500 TL ve 8 bin TL arasında değişen fiyat aralığıyla tüketiciye hitap eden dekoratif boyaların en çok Bulgaristan ve Yunanistan’ın ilgisi olduğunu söyledi.

“BONCUKLU VE KUMLU BOYA REVAÇTA”

Erdemir, “Bulgaristan ve Yunanistan tarafından çok fazla tercih edilen dekoratif boyalarımız var. Kumlu, harçlı boya ve mermer dokulu diye tabir edilen boyalarımız çok tercih ediliyor. Bizim Bulgaristan’dan gelen müşterilerimiz bizi sürekli tercih ettiği için komşularına öneriyor. Sipariş üzerine çalışıyoruz. Aradıklarında kısa süre içerisinde hazırlayıp gelip alıyorlar. Bulgaristan’da özellikle onların tabiriyle ‘boncuklu ve kumlu boya’ denilen boyalar tercih ediliyor. Daha öncesinde mermer dokulu boya çok modaydı. Evlerinin tavanlarını bile o boyayla yapıyorlardı. Dekoratif boyalarda da fiyat aralığımız bin 500 TL’den başlayıp 8 bin TL’ye kadar çıkabiliyor” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

 

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.