Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komisyonların sayısı artacak

Edirne Belediye Meclisi’nde komisyonların belli olması sonrası, önceki dönemlerden farklı olarak 3 komisyon dikkat çekti. Belediye Başkanı Akın, Aile ve Çocuk, Deprem ve Hukuk Komisyonları’na ilaveten Çevre Komisyonu ile Engelli Komisyonları kurulma sinyallerini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 14:08
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Komisyonların sayısı artacak

Edirne Belediye Meclisi geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilk toplantısında Belediye Meclis Komisyonlarını ve üyelerini belirledi. Önceki dönemlerden farklı olarak 3 yeni komisyon kurulması dikkat çekti.

Saha çalışmaları esnasında ihtiyaçları tespit edilerek meclise, Aile ve Çocuk Komisyonu, Deprem ve Afet Komisyonu ile Hukuk Komisyonları’nı ilave ettiklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, yeni komisyon kurulma sinyallerini de verdi. 3 komisyona ilaveten çevre komisyonu, engelli komisyonu ve birçok komisyon eklemeyi düşündüklerini belirten Akın; “Aile ve Çocuk, Deprem ve Hukuk komisyonları sahada gezerken tespit ettiğimiz eksikliklerdi. Bu anlamda meclis üyelerimizle yaptığımız değerlendirmeler neticesinde biraz çeşitlendirmemiz gerektiğini düşündük. Bunun içerisine Çevre Komisyonumuz, Engelli Komisyonumuz ve birçok komisyonumuzu daha ekleyeceğiz. Böylelikle mecliste daha aktif bir şekilde çalışacağız ve belediyede yapacağımız hizmetleri de bu komisyonlar vasıtasıyla daha etkili bir şekilde sürdürmeyi planlıyoruz. Öncelik olarak 3 komisyonumuzla başladık ama ilerleyen dönemlerde meclisimizde komisyonlarımızın sayısını arttıracağız” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.