Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Köfte Adnan” Bakan Bak’a Söğütlük’ü Sordu

Gençlik ve Spor Bakanaı Osman Aşkın Bak, Edirne’de esnaf ziyareti sırasında “Köfte Adnan” lakabıyla tanınan Adnan Yıldız ile bir araya geldi. Yıldız, Bakan Bak’a yeni stat projesi ile Söğütlük’ü sordu. Bakan Bak, Söğütlük’ün millet bahçesi olarak Kasım ayında açılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 16:04
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
“Köfte Adnan” Bakan Bak’a Söğütlük’ü Sordu

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Edirne programı kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Lari Camii çevresindeki esnafı ziyaret ederek programına başlayan Bakan Bak’a Edirne Valisi Yunus Sezer, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve partililer eşlik etti.

“KÖFTE ADNAN” İLE BİR ARAYA GELDİ

Bakan Bak, daha sonra Bat Pazarı ve Çilingirler Caddesi’ndeki işletmeleri tek tek gezerek esnaf ile sohbet etti. Bakan Bak, Bat Pazarı ziyareti sırasında Edirnespor’un çeşitli kategorilerinde futbol oynadıktan sonra birçok amatör kulüpte teknik direktörlük yapan “Köfte” lakaplı Adnan Yıldız ile bir araya geldi.

YENİ STAT PROJESİNİ HATIRLATTI

Yıldız, Bakan Bak’a Edirnespor için planlanan yeni stat projesi ile millet bahçesine dönüştürülen Söğütlük İzzet Arseven Kent Ormanı’nı sordu. Yıldız, Edirne’ye spor alanında hizmetlerin gelmemesinin nedenini sorarken; Bakan Bak ise Edirne’de olimpik havuz yapıldığını, yeni stat projesinin planlarının tamamlandığını söyledi.

BAKAN BAK’A SÖĞÜTLÜK’Ü SORDU

Yıldız, Söğütlük İzzet Arseven Kent Ormanı’nın ise yaklaşık 30 yıldır mesire alanı olduğunu söyleyerek; “Bir sürüncemedir gidiyor. İnsanların çocukları orada oynamalı. Ben burada büyüdüm. Ben Üsküp göçmeniyim ama bu şehirde büyüdüm. 25 sene boyunca bir ağaç altında serilen minderler, içilen çaylar, yapılan piknikler Edirne’de tıkandı. Önce tel örgüler çekildi. Edirne şehrinin dinamizmi durdu” ifadelerini kullandı.

“KASIM AYINDA AÇILACAK”

Bakan Bak da Söğütlük İzzet Arseven Kent Ormanı’nında millet bahçesi projesinin olduğunu, ayrıca Meriç Nehri’nde kürek şampiyonaları için önemli bir parkur oluşturulduğunu söyledi. Bakan Bak, millet bahçesi projesinin de Kasım ayında tamamlanarak açılacağını belirtti. Yıldız, konuşmaların ardından Bakan Bak’a teşekkür ederken; Bakan Bak da esnaf ziyaretine devam etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.