Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KIYIKÖY 2023 YAZ İZCİ KAMPI GERÇEKLEŞTİ

Kıyıköy’de 2023 Yaz İzcilik Kampına katılan Çerkezköylü izciler kampta hem eğlenip hem de bir çok konuda eğitim aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2023 15:01
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
KIYIKÖY 2023 YAZ İZCİ KAMPI GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy’de ‘Kıyıköy 2023 Yaz İzci Kampı’ etkinliğini gerçekleştirdi.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü izcileri kampın kurulumunu gerçekleştirdikten sonra ‘Düğümlerle İzcilik’ konusunda eğitim alıp, öğrendikleri izci düğümlerini teoride kullanma fırsatı yakaladılar.
HER OBA KENDİ YEMEĞİNİ KENDİ HAZIRLADI
Kamp başlangıcında küçük tüpleri, saç tavaları, kesme tahtaları, kesme bıçakları ve mutfak malzemeleri dağıtılan izciler, kamp süresince tüm yemeklerini kendileri hazırladılar. Kamp içerisinde yedişer kişilik obalar halinde hareket eden izcilerimiz, menemenden gözlemeye kadar birçok yemeği hem öğrendiler, hem de eğlenceli vakit geçirdiler.
HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENDİLER
İzciler kampın son günü obalar halinde eğitim istasyonlarına katılarak izcilik eğitimlerine devam ettiler. Dünya İzcilik Teşkilatı tarafından onaylanan izci oyunları ile eğlenceli zaman geçiren izcilerimiz, teknik iz işaretleri, düdük komutları, izci düğümleri ve izci selamı konusunda eğitim aldılar. Eğitimlerini tamamlayan izciler günün sonunda geleneksel ‘Kamp Ateşi’ programlarını gerçekleştirerek güzel anılarla kamp alanından ayrılarak Çerkezköy’e döndüler.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.