Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kitap Kafe’de İlk İmza Günü

Edirne Belediyesi eski Başkanı, Yazar Güngör Mazlum, Edirne Belediyesi Kitap Kafe’de imza günü düzenledi. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da, Mazlum’un imza gününe katılarak kitap imzalattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 16:10
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Kitap Kafe’de İlk İmza Günü

Edirne Belediyesi eski Başkanı Güngör Mazlum Edirne Belediyesi Kitap Kafe’de imza günü düzenledi. Edirne’yi konu alan birçok kitap yazan Mazlum’un imza gününe Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da katıldı. Mazlum, Başkan Akın için kitaplarından birisini imzalayarak hediye etti.

Kitap Kafe’de ilk imza gününün Güngör Mazlum ile olmasının kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyleyen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın; “Geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız Kitap Kafe’de birçok imza günü düzenleyeceğiz. İlk imza günümüzün Güngör Başkanımızla olması çok anlamlı. Bu anlamlı günde sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum. Güngör Başkanımız Edirne için çok kıymetli bir değer. Kendisi hiç durmadan Edirne için çalışmaya, üretmeye devam ediyor. Ben kendisine bir Edirneli olarak çok teşekkür ediyorum. Kendisinden öğrenecek çok şeyimiz var” dedi.

Yazım hayatına nasıl başladığı hakkında bilgiler veren Güngör Mazlum; “Bu etkinliğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ben yazı yazma kabiliyetini çok geç fark ettim. Edirne Lisesi’nde edebiyat öğretmenimiz sürekli bir şekilde beni teşvik ediyordu, münazara ekip başkanlığı yapıyordum. Yine onun teşvikiyle bir duvar gazetesi çıkarmaya başladık. Daha sonraki yıllarda Edirne’deki bir mahalli gazetede 3 yıl yazılar yazdım. Uzun süre de ulusal gazetelerde de yazılar yazdım. O gazetedeki yazılar bana çok büyük bir pratik kazandırdı. Ben niye roman yazmıyorum diye düşündüm. İlk defa 2007 yılında ‘Suskun Güvercin’ isimli romanımı yazdım” diye konuştu. 

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.