Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırkpınar Ön Elemesinde 2’nci Tura Çıkan Başpehlivanlar Belli Oldu

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde ön eleme 1’inci turu sona erdi. 22 pehlivanın güreştiği ilk turun sonunda 2’nci tura çıkan 11 başpehlivan belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 16:36
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Kırkpınar Ön Elemesinde 2’nci Tura Çıkan Başpehlivanlar Belli Oldu

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde ön eleme 1’inci turu sona erdi.

Er Meydanı’na bugün saat 15.00’te çıkan 22 başpehlivan, 2’nci tura yükselmek için kıyasıya güreştiler. Güreşler sırasında güreşseverler arasında tartışma da yaşandı.

22 başpehlivanın karşılaşmaları sonucu Feyzullah Aktürk, rakibi Rıza Yıldırım’ı; Semih Turgut, rakibi Onur Balcı’yı; Hamza Özkaradeniz, rakibi Kaan Kaya’yı; Yalçın Üncül, rakibi Mecit Yıldırım’ı; Yunus Emre Yaman, rakibi Salih Erinç’i; Cengizhan Şimşek, rakibi Yıldıray Pala’yı; Arif Akın, rakibi Süleyman Aykırı’yı; Seçkin Duman, rakibi Hamza Köseoğlu’nu; Ali Yanatma, rakibi Menderes Saltık’ı; Bekir Eryücel, rakibi Serkan Serttürk’ü ve Şahali Kurt, rakibi Okan Acar’ı yenerek bir üst tura yükseldiler. Kurada 23 numarayı çeken başpehlivan Hasan Cengiz ise bir üst tura çıkmıştı.

TRİBÜNDE TARTIŞMA ÇIKTI

Cengizhan Şimşek ile Yıldıray Pala’nın müsabakası sırasında ise güreş severler arasında tartışma çıktı. Şimşek ile Pala taraftarları arasında, karşılamayı Şimşek’in kazanmasının ardından kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. Güreş severlerin araya girerek tarafları ayırması ile tartışma sona erdi. Başpehlivanların ön eleme 2’nci tur kuraları ise saat 17.00’de çekilecek.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.