Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırkpınar’ın Otelciler İçin Eski Cazibesi Yok

Türkiye Otelciler Birliği Edirne Temsilcisi Gökhan Balta, Kırkpınar’ın otelciler için eski cazibesinin kalmadığını söyledi. Balta; sadece Cumartesi gecesi tam doluluk oranına ulaştıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 10:39
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Kırkpınar’ın Otelciler İçin Eski Cazibesi Yok

Edirne’de düzenlenen tarihi Kırpınar güreşleri haftasında geçtiğimiz dönemlerde oteller etkinlikler süresince tam doluluk oranıyla hizmet veriyordu. Edirne’ye Kırkpınar için gelenler günler öncesinden otellerde yer kalmayacağı düşüncesiyle rezervasyonlarını yaptırıyordu.

Türkiye Otelciler Birliği Edirne Temsilcisi Gökhan Balta, bu yıl Kırkpınar’ın otelciler açısından eski cazibesinin kalmadığını söyleyerek sadece Cumartesi gecesi tam doluluk oranına ulaştıklarını belirtti.

Cuma gecesi yüzde 80 oranında doluluk olduğunu söyleyen Balta; “Cuma gecesi yüzde 80 doluluğa ulaşmamız da gurbetçiler sayesinde oldu. Burada Kırkpınar’ın tarihinin otelciler açısından kötü olduğunu da belirtmek isterim. Çünkü gurbetçilerin gelişiyle çakıştı. Bir hafta önce olsaydı daha iyi olurdu. Sadece kendi otelimde dün gece 50-60 gurbetçi aileyi geri çevirmek zorunda kaldım. Kırkpınar’ı izlemek isteyenler eskiden uzun süreli rezervasyonlar yaptırıyorlardı. Son yıllarda ise bu sadece bir geceye düştü. Sadece Cumartesi gecesi tam dolu oluyor” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.