Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KIRKPINAR'DA İLK TUR BELLİ OLDU

Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanların birinci tur eşleşmeleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2023 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
KIRKPINAR'DA İLK TUR BELLİ OLDU

Edirne'de bu yıl 662'ncisi düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 2'nci gününde başpehlivanların birinci tur rakipleri belli oldu.

Er Meydanı'nda düzenlenen kura çekimi sorucunda başpehlivanlık birinci tur müsabakalarında Nedim Gürel ile Serkan Serttürk, Yalçın Üncül ile K. Şevki Korkmaz, Tanju Gemici ile Ali Yanatma, Turan Balaban ile Yıldıray Akın, Özkan Yılmaz ile Arif Akın, Osman Aynur ile Onur Balcı, Mustafa Taş ile Ali İhsan Batmaz, Fatih Atlı ile Kaan Kaya, Semih Turgut ile Hakan Çalışır, Hüseyin Gümüşalan ile Mustafa Arslan, Süleyman Aykırı ile Emre Erkal, Ali Gürbüz ile Ünal Karaman, İsmail Erkal ile Cengizhan Şimşek, Yusuf Can Zeybek ile Rıza Yıldırım, Recep Kara ile İsmail Güzel, Faruk Akkoyun ile Hasan Cengiz, Mustafa Batu ile M. Doğan Özkaya, Hamza Köseoğlu ile Okan Acar, İsmail Balaban ile Şahali Kurt, Mehmet Yeşil Yeşil ile Recep Çakır, Ertuğrul Dağdeviren ile Salih Erinç, Serhat Gökmen ile Recep Taslak, İsmail Koç ile F. Durmuş Altın, Atilla Güzel ile Mecit Yıldırım, Abdullah Güngör ile Menderes Saltık, Süleyman Başar ile Serdar Yıldırım eşleşti. Orhan Okulu ise ilk turu bay geçme şansı yakaladı.

Kura çekimi sırasında adları okunan başpehlivanlardan Ali Gürbüz, Orhan Okulu ve Cengizhan Şimşek seyirciden yoğun alkış alırken, bir grup seyirci ise Mustafa Taş'a tepki gösterdi.

MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.