Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırkpınar’da ETUS Güzergahları Uzatıldı

Edirne Belediyesi Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı'nda Kırkpınar'da görevli personel ve sporcular için Sarayiçi Mevkii’ne geçici taksi durağı oluşturulması ve ETUS seferlerinin hatlarının uzatılması görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 17:19
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Kırkpınar’da ETUS Güzergahları Uzatıldı

Edirne Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı Edirne Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 663'ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında 04-05-06-07 Temmuz, 2024 tarihleri arasında görevli personel ile sporcuların Sarayiçi bölgesi Kırkpınar alanına ulaşımın sağlanması için; Sarayiçi mevkii (Saraçhane) bölgesine geçici taksi durağı oluşturulması, toplu tasıma araçlarından 2A, 2B, 3, 5-A, 5B ve 7-E numaralı hatların güzergahının Sarayiçi bölgesine adar uzatılarak seferlerine Sarayiçi bölgesinden başlayarak devam etmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün 27.05. 2024 tarihli ve 1282641 sayılı yazısı görüşüldü. Böylece 2A, 2B, 3, 5A ve 5B numaralı minibüslerin güzergahı Sarayiçi’ne uzatıldı.

DİNAR’IN İSMİ EVİNİN SOKAĞINA VERİLDİ

Toplantısında ayrıca hayatını kaybeden Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Fahri Turizm Elçisi Bahri Dinar’ın ismi, evinin bulunduğu sokağa verildi. 

EDİRNELİ YÜZÜCÜYE TAM ALTIN

Toplantı sonunda kısmında Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karması takımıyla, Bulgaristan’ın Burgaz kentinde katıldığı Swimming Talent Cup’ta birinci olan Edirneli Yüzücü Beyza Işık’a ödül olarak tam altın verildi.

Daha sonra Trakya Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Topluluğu Edirne Belediye Meclisi’ni ziyaret etti. Ziyarette Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’a farklı ülkelerin kahveleri hediye edildi.

 MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.