Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’nde Türker bağımsız aday

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde 2019 yılında CHP’den Belediye Başkanı seçilen Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını yarın açıklayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
Kırklareli’nde Türker bağımsız aday

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde aldığı yüzde 72’lik rekor oy oranı ile dikkat çeken Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını açıklayacak.

Türker, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, yarın saat 15.00’te Kırklareli’nin Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk anıtında buluşarak, Cazibe Merkezi’nde Kırklareli Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıklayacağını belirtti.

“YARIN BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM”

Türker, duyurusunda Kırklareli halkına seslenirken; “Değerli hemşehrilerim; beni çok iyi tanıyorsunuz. Kırklareli sevdalısı bir belediye başkanıyım. Her zaman doğruları savundum, her zaman çalıştım, projeler ürettim, hak ve hukuktan yana oldum. Şeffaf, hesap verebilen, dürüst bir sistem kurdum. CHP’den Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı oldum, tüm anketlerde ve kamuoyu araştırmalarında birinci çıktım, ancak adil olmayan bir ön seçime girdim. Ben değerli Kırklareli halkımın sağduyusuna ve vicdanlarına güveniyorum. Kırklareli’mize ve değerli halkımıza hizmet etmek için bağımsız belediye başkan adaylığımı yarın saat 15.00 ‘te Cazibe Merkezi’nde açıklayacağım. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışı ile yorulmadan, mazeret üretmeden çok çalışmaya devam edeceğim. Bağımsız belediye başkan adaylığı açıklama törenine tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖN SEÇİMDE 2’NCİ SIRADA YER ALMIŞTI

Türker, CHP’nin Kırklareli’nde düzenlediği ön seçimde mevcut Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve aday adayı Gürkan Oras ile adaylık yarışına katılmış ve 791 oy alarak 2’nci sırada yer almıştı. Ön seçimi 926 oy alan Kesimoğlu kazanırken, Oras ise 765 oy almıştı. Ön seçimin ardından CHP Parti Meclisi’nin (PM) kararı ile Kesimoğlu yeniden Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.