Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’nde tedbir ve kontroller sürüyor

Kırklareli’nde yaşanan sağanak yağışın ardından belediye ekipleri tarafından şehir genelinde tedbir ve kontroller yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
Kırklareli’nde tedbir ve kontroller sürüyor

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yağış sonrası, şehir genelindeki tedbir ve kontrollerin sürdüğü belirtildi.

Açıklamada “Gece çalışmalarının ardından, gündüz de şehrin tüm bölgelerinde, eş zamanlı olarak tespitler yapılarak, fiziki şartların düzeltilmesi için yoğun bir mesai harcandı. Ekiplerimiz, gerekli tüm malzeme ve araçlarla, takviye personel ile kentimizdeki tüm cadde, sokak ve mahallelerde, yağıştan dolayı meydana gelen sıkıntıları düzeltmek için, büyük çaba sarfetti. Vatandaşlarımızla bir araya geldik, ihtiyaç ve talepleri dinledik. Tüm imkanlarımızla onların yanındayız. Fiziki ve teknik olarak, yağışın sebep olduğu sıkıntılara tamamen hakim durumdayız. Bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları, titiz bir şekilde ve vatandaşlarımızın rahat nefes alacağı bir düzeyde ilerliyor. Çok kısa sürede, tüm şehirde, olumsuz bir bölge kalmayacak. Kırklareli Belediyesi olarak, 24 saat görevimizin başındayız” denildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.