Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıray’dan acı haber

Edirne Barosu eski Başkanı ve CHP Edirne İl eski Başkanı Av. Metin Kıray, bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 13:00
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Kıray’dan acı haber

Edirne Barosu eski Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl eski Başkanı Av. Metin Kıray, bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü özel bir hastanede bugün vefat etti.

Kıray’ın cenaze töreni yarın öğle namazına müteakip Eski Cami’de düzenlenecek. Kıray, kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacak.

SON RÖPORTAJINI BATI EKSPRES’E VERMİŞTİ

Kıray, 1 ay önce Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel mesaj gönderdiğini söyleyerek, Ciravoğlu’nun adaylığının geri çektirilmesine tepki göstermişti. Olayın ardından kentte birçok CHP üyesinin 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde sandığa gitmeme ihtimalini konuştuğunu belirten Kıray; “Şükrü Ciravoğlu yeniden aday gösterilemiyorsa ve CHP Edirne’de seçimi en azından yüzde 1 ihtimalle kazanmak istiyorsa Edirne eski Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nu aday olarak açıklasın” ifadelerini kullanmıştı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.