Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıraç’tan Havsa’da Muhteşem Konser

Edirne’nin Havsa ilçesinde 23’üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, binlerce müziksevere unutulmayacak bir konser deneyimi yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 00:09
Kaynak: ERGİN SÖZER
Kıraç’tan Havsa’da Muhteşem Konser

Havsa Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, unutulmaz bir geceye imza attı. Saat 21.30’da Havsa Otogar Meydanı'nda sahneye çıkan Kıraç, kendine özgü enerjisi ve güçlü sesiyle binlerce kişiyi coşturdu.

Festivalin en çok beklenen etkinliklerinden biri olan konser, hem Havsa halkından, hem de çevre ilçelerden gelen müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Kıraç, sahne performansında "Bir İstanbul Masalı", "Gidiyorum" ve "Endamın Yeter" gibi sevilen şarkılarını seslendirerek izleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundu. Sahnedeki samimi tavırları ve seyirciyle kurduğu sıcak iletişimle de dikkat çeken sanatçı, konser boyunca büyük alkış topladı. Konserin sonunda Kıraç, Havsa’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, seyircilere teşekkür etti.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.