Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kim çıkarsa çıksın CHP’yi Edirne’de iktidara taşıyacak”

CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü’nün bugün düzenlediği ön seçimde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP İl Başkanı Samet Kahraman oylarını kullandı. Gürkan, oyunu kullanmasının ardından; “Kim çıkarsa çıksın CHP’yi Edirne’de iktidara taşıyacaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 16:49
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Kim çıkarsa çıksın CHP’yi Edirne’de iktidara taşıyacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından Edirne Belediye Başkan adayının belirlenmesi için bugün düzenlenen ön seçimde, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman oylarını kullandı.

Gürkan, oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Ön seçim için fedakarlıkta bulunduğunu söyleyen Gürkan; “Fedakarlıkta bulunduk ama bu sandıktan kim çıkarsa çıksın CHP tüm örgütüyle, tüm üyeleriyle, tüm bileşenleriyle seçimlerde 31 Mart akşamı yine CHP’yi Edirne’de iktidara taşıyacaktır. Bundan eminim. Hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın o akşam ben de Edirne Belediye Başkanı olarak onun kolunu kaldıracağım ve sonuna kadar da arkasında dimdik duracağız, mücadelemizi vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Gürkan’ın ardından Kahraman da ön seçimin hayırlı olması dileğinde bulundu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.