Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KILIÇDAROĞLU’NUN KATILDIĞI TOPLANTIDA NE İSTEDİ?

-CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda, yerel seçimlerde CHP tabanı ve örgütünün görüşlerinin alınması gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 18:54
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
KILIÇDAROĞLU’NUN KATILDIĞI TOPLANTIDA NE İSTEDİ?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kocaeli’de düzenlediği Marmara Bölge Çalıştayı’na İl Başkanı Samet Kahraman, Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, ilçe başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı çalıştayda CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP’li belediyelerin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Akın’ın konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2024’te düzenlenecek yerel seçimlerde izlenecek yol haritası ile ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu, CHP’nin kurultaydan güçlenerek çıkacağını belirterek, düzenlenecek tüzük kurultayında da eksik görülen birçok maddenin tüzüğe ekleneceğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu, çalıştayın ardından Akın ve CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu’nun da katılımıyla Marmara Bölgesi’ndeki 9 il başkanı ile toplantı gerçekleştirdi. İl Başkanı Samet Kahraman da katıldığı toplantıda söz alarak, Edirne ve ilçeleri ile ilgili bilgi verdi. Kahraman, toplantıda CHP tabanı ve örgütün görüşlerinin alınması gerektiğini vurguladı. Kılıçdaroğlu ise yerel seçimlerde Edirne’deki 9 ilçenin tamamının kazanılması için örgütün görüşlerinin değerlendirileceğini belirtti.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.