Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kesimoğlu, Parametre’nin anketini açıkladı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Parametre tarafından yapılan anketin sonuçlarını açıkladı. Parametre’ye göre Kırklarelili seçmenlerin yarıdan fazlası, Kırklareli Belediyesi’nin Kesimoğlu’nun çalışmalarından da memnun görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
Kesimoğlu, Parametre’nin anketini açıkladı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun seçim çalışması için kurulmuş Whatsapp grubunda Parametre adlı araştırma şirketinin Kırklareli’nde bu yılın Ağustos ayında 2 bin 500 kişiyle yüz yüze yapılan aştırmanın sonuçları yayınlandı.

Açıklanan anket sonuçlarına göre, “Kırklareli Belediyesi’nin çalışmalarından memnun musunuz?” sorusuna cevap verenlerin yüzde 37,62’si memnun olduğunu, yüzde 16,66’sı çok memnun olduğunu belirtti. Kararsızlar da yüzde 7,99 oldu. Cevap vermeyenlerin oranı da yüzde 0,64 olarak belirdi.

Olumlu ya da olumsuz memnuniyet belirtmeyenler yani kararsızlar ile fikir beyan etmeyenlerin de, kendilerince bireysel sebeplerden dolayı ankete açık cevap veremeyebileceği düşünüldüğünde, Kırklareli’nde, belediye ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun çalışmalarını, yerinde ve doğru görenler genel düzeyde yüzde 62,91 olarak beliriyor.

Araştırmanın Kesimoğlu’nun adaylığı konusuyla ilgili bölümde “Tekrar aday olması halinde Mehmet Siyam Kesimoğlu’na oy verir misiniz?” sorusuna da cevap verenlerin yüzde 32,12’si ‘oy veririm’, yüzde 17,38’i ‘kesinlikle oy veririm’ ifadesinde bulunurken, yüzde 10,16’sı ‘ne oy veririm, ne oy vermem’ seçeneği ile kararsız olduğunu dile getirdi. Fikri olmayanların da oranı yüzde 4,26.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.