Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan OSB’de Arsa Ön Tahsis Protokolü İmzalandı

Keşan’da hazırlıkları tamamlanan Keşan OSB için Edirne Valiliği ile bazı yatırımcı firmalar arasında arsa ön tahsis protokolü imzalandı. Edirne Valisi Yunus Sezer, yatırımcı firmaları seçerken, çevreye duyarlı olmasına dikkat ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 18:27
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Keşan OSB’de Arsa Ön Tahsis Protokolü İmzalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde hazırlıkları tamamlanan Keşan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için arsa ön tahsis protokolü imza töreni düzenlendi. Edirne Valiliği ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile OSB’ye yatırım yapacak 3 adet firma yetkilileri tarafından düzenlenen törende, arsa ön tahsis protokolü imzalandı.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen törene; Edirne Valisi Yunus Sezer, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yetkilisi Zahit Tuncer ve ekibi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı ile firma yetkilileri katıldılar.

VALİ SEZER’DEN YEŞİL SANAYİ VURGUSU

Protokolün imzalanmasıyla törende konuşma yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, OSB'ye yatırım yapacak firmaların seçiminde çevreye duyarlı, yeşil sanayi olmasına azami dikkat edildiğini söyledi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.