Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan Lisesi’nin 55’inci yaşı kutlandı

Keşan Lisesi, kuruluşunun 55’inci yıldönümünü coşkuyla kutladı. Yıllar sonra aynı sırayı paylaşan mezunların bir araya geldiği törende Serkan Çağrı sahne alırken; kütüphane açılışı da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Keşan Lisesi’nin 55’inci yaşı kutlandı

Edirne’nin Keşan ilçesindeki en önemli eğitim kurumlarından biri olan Keşan Lisesi, kuruluşunun 55’inci yıldönümünü kutladı.

Keşan Lisesi’nde düzenlenen kutlama programına; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşanlı dünyaca ünlü klarnet virtiözü Serkan Çağrı, Keşan Lisesi mezunları, Keşan Lisesi’nde görev yapan ve yapmaya devam eden öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

SERKAN ÇAĞRI KONSER VERDİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, vefat eden öğrenciler ve öğretmenler için Kur’an-ı Kerim okuması yapıldı. Törende Milletvekili Aksal, Belediye Başkanı Helvacıoğlu, mezunlar ve öğretmenler konuşma gerçekleştirirken; Serkan Çağrı ise mini bir konser verdi.

CADDE KÜTÜPHANESİ AÇILDI

‘Dünden bugüne anılarla Keşan Lisesi’ sinevizyon gösterisi ile devam eden törende, Keşan Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle oluşturulan Keşan Lisesi Cadde Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Keşan Belediyesi Sanat Merkez Merkezi Triosu tarafından müzik dinletisi eşliğinde ikramlar sunuldu.

“55’İNCİ YILIMIZ KUTLU OLSUN”

Başkan Helvacıoğlu, törenle ilgili yaptığı açıklamada; “Keşan Lisemizin kuruluşunun 55’inci yıldönümünde sıra arkadaşları bir araya geldi. Aynı sınıfı paylaşan, tenefüslerde birlikte zaman geçiren okul arkadaşları yıllar sonra özlem giderdi. Gençliğimize damga vurmuş öğretmenlerimiz ve unutulmayan dostlar yeniden bir aradaydı. Eski günleri yadeden dostlar, gururumuz Serkan Çağrı’nın nefesinden harika bir klarnet şöleni dinledi. Heyecanımız bitmesin. Lisemizle ve birbirimizle bağımız daha güçlü şekilde sürsün. 55’inci yılımız kutlu olsun” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.