Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan’ın tahmini bütçesi 1 milyar 300 milyon TL

Keşan Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantılarının 2’nci birleşiminde 2024 yılı tahmini bütçesinin 1 milyar 300 milyon TL olarak belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
Keşan’ın tahmini bütçesi 1 milyar 300 milyon TL

Keşan Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantılarının 2’nci birleşimini bugün gerçekleştirildi. 

Saat 15.00’te Keşan Belediyesi Meclis Salonu’nda başlayan toplantı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda; Belediye Meclis Üyeleri Nehir Gergin, Banu Saygı, Şafak Uslu, Müslim Çekiç, Barbaros Tokgöz, Mithat Bulut, Yüksel Alioğlu ve Abdi Kıyakoğlu mazeretleri nedeniyle izinli sayıldı.

Yoklamanın ardından toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde Keşan Belediyesi’nin 2024 yılı İdari Performans Programı, görüşülerek karara bağlandı. Keşan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hasan Balcı’nın bilgilendirmesinin ardından yapılan oylamada madde oybirliği ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca Keşan Belediyesi’nin 2024 yılı Bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Madde hakkında konuşan Balcı, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu doğrultusunda 2024 yılı tahmini bütçesinin 1 milyar 300 milyon TL olarak belirlendiğini söyledi.

“BU BÜTÇE HİZMETİN DE 13 KAT ARTTIĞINI GÖSTERİYOR”

Madde ile ilgili söz alan Helvacıoğlu ise meclise ve komisyona çalışmalarından ötürü teşekkür ederek; “2019 yılında göreve geldiğimizde bütçemiz 99 milyon 950 bin TL’di. 4 yılın sonunda bütçemizin 13 kat artarak, 1 milyar 300 milyon TL olduğunu görüyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın, devletimizin, hükümetimizin, valiliğimizin, bakanlarımızın hibeleri oldu. Mali disiplini sağladık, tahsilat kabiliyetimiz arttı. Harcama tasarruflarımız oldu, satın almalarsa hassasiyet gösterdik. Verdiğimiz önem bütçeye yansıdı ve hizmete döndü. Tüm kurumlarla iş birliği yaptık. Bu bütçe hizmetin de 13 kat arttığını gösteriyor. Komisyonlarımızın, çalışma gruplarımızın kararları 4 yılın sonunda bizi başarıya götürdü. 2024 yılı bütçemiz hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 15 gündür büyük emek verildi. Şehrimizin menfaati için alındı bu kararlar. İnşallah uygulamada da gerçekleşecektir. Hayırlı olsun” dedi. Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından partilerin grup sözcülerin görüş bildirmesiyle madde oybirliği ile kabul edildi. Keşan Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı 7 Aralık’ta yapılacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.