Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan’da Çalışmalar Demirciler Caddesi’nden Başladı

Keşan’ın modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için önemli adımlar atılıyor. Şehrin kalbini yenileme çalışmaları kapsamda hayata geçirilen, Çarşı Merkezi 1. Etap Yol ve Kaldırım Yapım İşi kapsamında, şehrin kalbindeki Demirciler Caddesi’nde büyük bir dönüşüm başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
Keşan’da Çalışmalar Demirciler Caddesi’nden Başladı

Yenilenen kaldırımlar için, eskiyen ve hasar görmüş kaldırımların söküm çalışmaları, 30 Haziran 2024 Pazar günü itibariyle start aldı.

Yürütülecek olan çalışmalar çerçevesinde, Demirciler Caddesi’nin ön yüzü üzerindeki eski kaldırımlar kırılarak yerlerine estetik ve kullanışlı yeni kaldırımlar yapılacak. Bu yenileme çalışmaları, sadece yol güvenliğini artırmakla kalmayacak; aynı zamanda Keşan’ın tarihi dokusunu modern bir çizgiyle buluşturacak.

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özcan, çalışmaların şehrin yaşam kalitesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “Vatandaşlarımıza bu süreçte rahatsızlık vereceğiz ama biraz sabırlı olmalarını bekliyoruz. Keşan’ımızı güzelleştirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Şehrimizde benzer iyileştirme çalışmalarına devam edeceğiz. Demirciler Caddesi’nde başlatılan dönüşüm projesinin, Keşan’ın genel çehresini değiştirecek adımlardan biridir. Çalışmalarımız, sonbahar itibariyle hızlanarak devam edecek.” dedi.

Demirciler Caddesi üzerindeki esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, teşekkür ederken; yeni yapılacak kaldırımlara mantar konulmamasını istedi ve Başkan Özcan da, “Kaldırım mantarlarının tamamını kaldırma sözü verdik ve bir kısmını kaldırdık. Yeni yapılan kaldırımlara mantar koymayacağız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan 2 Temmuz 2024 Salı günü itibariyle, saat 09.00’da Namazgah Sokak’ta kaldırım kırma çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Kaldırım kırım faaliyetleri nedeniyle, vatandaşların ilgili cadde üzerine araç parkı yapmamaları konusunda anlayış beklendiği ifade edildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.