Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan’da billboard tartışması

2024 yerel seçim dönemi yaklaşırken, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun ilçedeki billboardlara koyduğu afişler tartışma yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2024 14:44
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Keşan’da billboard tartışması

2024 yerel seçim dönemi için hazırlıklar devam ederken, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nun ilçede yer alan billboardlara koyduğu afişler, tartışma yaratmış durumda. Keşan'ın çeşitli bölgelerinde göze çarpan bu afişlerde dikkat çeken detay ise, AK Parti'ye dair hiçbir ifade veya söylemin bulunmaması.

Seçim sürecine girilirken, Mustafa Helvacıoğlu'nun tercih ettiği afişlerde AK Parti'nin logosu ve ismiyle ilgili herhangi bir vurgu yapılmaması, sosyal medyada da geniş yankı uyandırmış durumda. Sosyal medya kullanıcısı S. U., Keşan'ın AK Parti tarafından yönetilen bir belediye olduğuna vurgu yaparak, ilçenin dört bir yanının Mustafa Helvacıoğlu'nun billboardlarıyla donatıldığını ancak AK Parti'nin ne logosunun ne de isminin anılmadığını dile getirdi.

S. U. tarafından yapılan paylaşımda, ilçenin çeşitli noktalarında bulunan billboardların fotoğrafları da yer aldı. S. U., paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Keşan Belediyesi. Keşan’ın dört bir köşesi Mustafa Helvacıoğlu billboardları ile donatılmış fakat AK partinin ne logosu ne de ismi anılıyor. Benim diyenler kaybedecek.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.