Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kep Atmaya Filistin Bayrağıyla Çıktı

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler MYO’nun mezuniyet töreninde sahneye Filistin bayrağı ile çıkan Bilgisayar Programcılığı Programından mezun olan Edanur Salan, Filistin’de yaşanan dramı unutturmayacaklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 18:28
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Kep Atmaya Filistin Bayrağıyla Çıktı

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun mezuniyet töreni Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bütün öğrencilerin sahneye belgelerini almak için çıktığı sırada Bilgisayar Programcılığı Programı’ndan mezun olan Edanur Salan, Filistin bayrağı ile sahneye çıktı. Salon tarafından alkışlanan Salan, Filistin’de yaşayan öğrenciler için Filistin bayrağını açtığını söyledi.

“ÖNCÜLÜK ETMEK İÇİN BÖYLE BİR KARAR ALDIM”

Salan, “Bilgisayar Programcılığı Programı’ndan mezun olan Edanur Salan, “Mezuniyet bizim için çok önemli ama biz Filistin’de yaşanan dramı unutmayacağız, unutturmayacağız. Ben bunun bir göstergesi olarak Filistin Bayrağıyla sahneye çıkmak istedim. Filistin’de okumak isteyen, mezun olma hali olan binlerce kardeşimiz var. Ne söylesem hiçbir kelime buna yetmeyecek. En azından bazı şeyleri fiilen yapamıyoruz ama yapacağımız bir hareket, bir gösteri bazılarına ön ayak olabilir. Ya da onlara bir moral, motivasyon olabilir. Ben de buna bir öncülük etmek için bu şekilde bir karar aldım” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.